Антония Петрова има нова страст, освен пътуванията и това е фотошопът. По-точно програмките и приложенията за обработка на снимки в Гугъл плей, с които можете буквално да смените целия си фейс. От овала на лицето, размера и формата на очите и устните, та чак до подмяна на зъбите.

След като Тоцето отдавна вече се научи да коригира муцуната си така, че да прави кожата си като порцелан, веждите по-плътни и изразителни, очите по-големи, то сега дойде ред да си поиграе и със зъбките, но... ужас! Тук вече леко се оср@... Е, добре, де - не много леко.

Бившата миска е с мъжа си Ивайло Батинков в Бали, откъдето се фука с красоти природни и хубости фотошопни... Тоца е решила да се снима засмяна, че да покаже колко й е гот на Бали, пък и да накара жените да й завидят за перфектните зъбки - наредени като мъниста и бели като пресен сняг в планината.

То всичко това хубаво, само дето така се е престарала, че на половината снимки въпросните зъбки ще й изскокнат от устата. На някои чак са извън нея и това се вижда с просто око.

"Ама, Тоцо, какви са тези комплекси, дето си развила?! Преди поне се правеше, че имаш самочувствие да се показваш натурална. Изкарай поне един курс по обработка, че да не ставаш за резил", коментират в нета.

Източник: Crimesbg.com