Отдавнашната миска Антония Петрова - Батинкова уж е много щастлива, уж е много богата, уж е много обичана от мъжа си, уж е неговата кралица и още много уж... но вместо да си живее живота като такава и пет пари да не дава какво става около нея, горката сън не я хваща.

Уникум: Тоца не спи, за да следи какво пишат медиите за нея! (Батинкова разви тотална мания - виж още)

Тоца явно не спи, а постоянно рови из нета, за да разбере дали някоя медия е написала два реда за нея и какво гласят те. Знаем, че тя постоянно пуска или снимки на "височайшото" си (само според нея) семейство, или рекламни статийки в сайтчета, на които е платила за реклама.

Наскоро обаче някъде бе излязла новина, че двамата с мъжа й - Ивайло Батинков са развалили отношенията с родителите й и съответно с неговите родители. А причината за тези съждения бе, че отдавна не се бяха появявали в компанията им - дори на раждането на втория им син или след това.

Е, разбира се, Тоца моментално фиксира новината с обоняние на хрътка и реши, че за целокупния народ ще бъде от фундаментално значение да я види час по-скоро, прегърната с майка си и свекърва си.

Речено, пък и сторено - Антонийка чевръсто уреди семейната сбирка, на която сигурно е докарала и професионален фотограф. Сесия на "височайши особи" ще се прави все пак, не е шега работа, попиляха я в нета.