Светлана Гущерова надмина себе си и е напът да се окичи със златния медал за селяния. А мъжът й Християн Гущеров ще й стане първи подгласник. В това са категорични съседи на фамилията в тузарския квартал "Бояна", които бяха стреснати от невъобразими гърмежи, все едно войната се е пренесла тук.

Какво се оказало обаче - че, видиш ли, Гущерова се прибрала у дома след като оздравя от грипа... и счела за необходимо да измоли от мъжа си заря. Заря бе, цяла и пълна заря, все едно е Освобождението на България.

Уникум: Светлана Гущерова счупи рекордите по селяния!

Да е жива и здрава Светланка, но такава простотия няма и в Долно нанагорнище, гневят се нейни комшии. И споделят, че макар Гущерови да имат вече три деца, за нито едно от тях не е правено нещо подобно. Явно Християн също е бил предоволен, че всичко се е разминало и жена му се е оправила.

Знаем, че Светлана пипна грип след завръщането на двамата от Венеция, но вероятно заради крайно слабото й тяло, не е успяла да се справи сама и се е наложило да я хоспитализират.

Лошото обаче е, че след излизането от клиниката, тя изглежда още по-суха от преди. Ако Светлана наистина обича и мъжа си, и децата, то със сигурност трябва да отиде на психолог и да спре с анорексичните си изблици, убедени са близки до нея източници.