Непобедим, просто ненадминат на любовния фронт е Благой Георгиев и това е отдавна доказан факт. Футболистът, който много отдавна не е афиширал нищичко за връзката с поредната си уж голяма любов - Ивана Главчева, се оказа замесен в поредната афера.

Всъщност наистина е странно, че Джизъса и Ивана не са се показвали никъде заедно. Знаем, че Благо не е от свенливите, нито от скромните и обича да показва на света къде, как и с кого почива и се забавлява. Това, че отдавна не е обелвал и дума за щерката на Ванко 1, е подозрително, така че не изключваме вероятността двамата да са се разделили.

Това би обяснило и откровените задявки и свалки на Джизъса в ефир с водещата на Евро 2024 по БНТ - Андреа Банда Банда. Наскоро той дори отиде с нея да й помогне да си купи подходящи обувки... ти да видиш какъв джентълмен...

За всички е ясно, че Благой разчита на тази си тактика - да се направи на приятел на жената, да й завърти главата и да й влезе в гащите. Андреа Банда Банда обаче отрича с усмивка и твърди, че с Блажко са просто дружки.

"Абе, то дружки, дружки, ама Благой е мъж, не е сменил пола. Както си другарувате, така ще ти го забие, че ще се чудиш откъде ти е дошло", смеят се запалянковци и потребители в мрежата.

Източник: Crimesbg.com