Новата на Благой Георгиев няма грам мозък, коментират в нета!

Полина Спасова - новата женичка на Благой Георгиев шокира мрежите, както никоя негова бивша досега. Вярно е, че Полинка е доста млада, но това не е оправдание да е толкова проста, масово коментират в нета, след като изтече потресаваща снимка на нея и Джизъса. От кадъра става ясно, че девойчето от Велинград си е татуирало името "Благой", придружено със сърчице, на видно място на ръката. Е, това ако не е скудоумие, здраве!

Полинка и непоправимия коцкар, който сее деца под и над път - Благой, са заедно едва от броени месеци. И да сътвориш такова чудо, да жигосаш тялото си с името на някого, който очевидно ще те захвърли като скъсан чорап след максимум годинка, е еманация на тъпотията. Интересно как ще заличава татуса после Спасова, но къде ти акъл да мислиш за това.

Явно провинциалистката така трепери и бърза да се залепи категорично за Георгиев, че е готова и по корем да му лази. Някой обаче е пропуснал да я светне, че при мъжете това обикновено дава обратен ефект, еле ако те са к*рвари като Благойчо.

"Милата, жал да те хване... Тя от Марс ли пада, малоумна ли е, че да не върже две и две, и да си направи сметка, че Джизъса ще я изрита така, както направи с останалите. Всъщност няма значение кой кого, въпросът е там, че той винаги наранява жените до себе си. Няма да се промени, защото това е болест", коментират в нета.