Новата Мис Силикон - Михаела Стоичкова вдигна цялата мрежа на крак като се пусна така, както се е родила - чисто г@ла. Не е ясно как Зуки още не я е санкционирал, но фотосите набират скорост и се превърнаха в розов сън за мераклии, особено дърти.

Уникум: Мис Силикон Михаела Стоичкова се пусна чисто г@ла, питат я за цена! (вижте я, както майка я е родила - СНИМКИ)

Е, тя и самата Михаела Стоичкова явно си търси такива, защото твърди, че е необвързана - нямало още подходящ мъж за нея. А източници от обкръжението й разкриват, че не обръща внимание на никого, ако той няма тлъсти пачки в джоба и още по-тлъсти суми в банката.

Стоичкова е тунингована от-до и не спира да се коригира, барем завърже някой тузар, само дето такива като нея да ги ринеш с лопата в столицата, а и не само... Може би и затова е толкова "смела" в последните си фотоси, на които показва в натура всичките си прелести.

Особено снимката в гръб е чудовищна. Там Михаела е изложила на показ голото си четирибуквие и сякаш само чака някой да я поиска. Коментарите от силния пол са взривяващи, но още повече са гневните, които я поставят на мястото й.

"Защо не си сложиш и цената, бе?! Само това ти липсва от тези стойки! Аман от кухи лейки, които се имат за нещо особено! Парчета месо за обща консумация", хранят я в нета.