"Ужас! Какво е това, бе?! Какво ти причиниха, Мариано?! Недей така бе, жена, че куршум ще лея" - този и много подобни възгласи на потребители в мрежата бяха насочени към Мариана Попова и новата й визия. Да, певицата се показа коренно променена преди няколко часа, но друг е въпросът отива ли й тази промяна?!

Твърдото мнение на масата хора в нета е: НЕ! И не просто НЕ, а откровено признават, че са шокирани от този, който я е загрозил усърдно и рязко. Както виждате, Попова е руса, с плитки - разбира се, плитките са поставени изкуствено, тя няма толкова дълга и гъста коса. Образът е имиджов, но със сигурност не е нейният.

Уникум: Мариана Попова се направи на чучело, потребителите леят куршуми! (няма да я познаете - ШОКИРАЩИ СНИМКИ)

"Веселин Плачков, горкият, как ще ляга до тебе, не е ясно. Дано барем се свалят тези "сополи" от главата ти, че иначе му съчувстваме. А и не ти ли рече някой адекватен чиляк, че русото не е твоят цвят, ама хич", пишат потребителите в нета.

Уникум: Мариана Попова се направи на чучело, потребителите леят куршуми! (няма да я познаете - ШОКИРАЩИ СНИМКИ) - Снимка 2

Доколкото познаваме певицата обаче, тя не е от тези, които търпят критика и сме убедени, че ще изригне гневно към онези, които не са я аплодирали за визията.

Така направи и преди дни, когато мнозина не харесаха спектакъла й с Веселин Плачков. Тя обаче ги определи като неразбиращи и профани, които само знаят да хейтят.