Фабрика за бебета - някои наричаха така Кали още преди време, когато се сдоби с третото си дете от трети мъж, а сега как ли ще я определят?! Певицата сащиса всички зрители като заяви в ефир, че смята да ражда. Отново. На 47 години. Всъщност тя в момента е на 47, така че се очаква да роди бебето си на 48. Евала!...

Кали направи признанието си пред Алекс Сърчаджиева, на която бе гост в предаването й. Там тя прочувствено сподели, че видиш ли, иска да направи баща младия си приятел Атанас. Двамата са заедно вече от доста време, при все, че той е с цели 15 лета по-млад от нея и съответно още не е станал родител.

Както знаем, Атанас е собственик на една от големите вериги аптеки под тепетата (Пловдив) и материално е доста добре. Темата с децата обаче е наистина шокираща, защото Кали май не е родила само от този, с когото не се е хванала.

"Тая се побърка, бе! Като зайците е - мята ли мята бебета на кило. Три момчета има и трите са от различни бащи. Сега и четвърто готви. С това темпо до 52 може да народи барем още две, нали Елена Йончева на толкова стана първескиня", смеят се в нета потребители.

Отделен е въпросът, че след разделите с бащите на синовете си, Кали май си ги гледа сама. А чисто финансовото й положение далеч не е така розово.