Помните певицата от зората на чалгата - Нелина, нали?! Същата онази с "белия Мерцедес"... Е, от години вече тя осъзна, че в чалга гилдията остава назад и не може да пробие, затова пък си намери перфектна ниша за изява в народната музика. Признаваме, че Нелина има глас и действително пее добре.

Днес тя е на 52 години и изглежда страхотно за възрастта си, но потребителите в мрежата останаха шокирани и започнаха да я одумват за две очевидни неща. Първото е, че Нелина е започнала яко да прекалява с обработката на снимките си и на последните се е докарала досущ като Кали в лицето. Някои дори не успяха да отгатнат дали това наистина е Нелина, или Кали се е изрусила. Явно приликата се дължи не на операции, а на филтри, но пак е смешно.

Другата тема обаче, се оказа доста по-щекотлива и касае Нелина като родител. Знаем, че тя сама е отгледала сина си Кристиян, за което винаги е печелила адмирации. Но, според близки до обкръжението й източници, тя прекалява с "опекунството" си над момчето, което вече е на цели 21 години.

Нелина продължава да се държи с Крис като с малко дете и да го мъкне навсякъде със себе си като не му оставя време и право да бъде самостоятелен, камо ли да си намери гадже. Нещо, което е напълно нормално, а и задължително на неговата възраст.

"Сега го е помъкнала с нея на почивка в чужбина. Чудесно е това, разбира се, браво, че са близки! Но Кристиян трябва да стане мъж и да се отдали от полата й, иначе му прави мечешка услуга", коментират в нета.

Източник: Crimesbg.com