Джулиана Гани не спира да се излага и то гнусно!

Поредната гнусна излагация показа силиконовата Джулиана Гани, а потребители сериозно се питат дали и мозъкът й вече не е пластмасов (поне на такъв прилича). Пловдивчанката видя сина си за сефте от месеци, а причината бе кръщенето на малкия. И по време на това свещено тайнство обаче плеймейтката си е плеймейтка. И не успя да покаже друго, освен простотия.

Уникум: Джулиана Гани си показа простотията и на кръщенето на сина си! (виж още)

Джулиана се държала повече от нагло с бащата на малкия Давид, който на практика е поел всички грижи за детето. Илиян Найденов, разбира се, беше на кръщенето, което вероятно и той е организирал в детайли, но така и не се появи на обща снимка с Джулиана. Ганито не искала и да чуе, че двамата ще застанат един до друг и не го направила дори за спомен на момченцето.

На всичко отгоре тя се държала ужасно строснато и студено с Илиян като не спирала да му се сопка и иронизира пред сина му. Това ясно личи и самите фотоси, на които, докато е в ръцете на татко си, малкият е спокоен и усмихнат. Вижте го обаче в обятията на Джулиана - Давид има откровено изплашена муцунка и аха да заплаче.

"Това казва всичко, друго не ни трябва. Нито приказките й колко обича сина си, нито ударите в гърдите каква добра майка и жена е била, а колко е лош Илиян. То се вижда от лицето на момченцето. Жалка и противна е тази, но един ден това дете няма и да иска да я погледне и на снимка", коментират в нета.