Дженифър Анистън беше една от най-големите звезди на наградите "Еми", но дори и невероятната й слава не беше достатъчна, за да й осигури пропуск на червения килим. Актрисата се пошегува, че е била задържана от охраната на събитието и не е могла да използва името си, за да влезе.

"Задържаха ме. Билетът ми се оказа фалшив и не можеше да се сканира от системата. А охраната отказа да ме пусне без пропуск", разказва през смях актрисата. Звездата споделя още, че се е забавлявала неимоверно с цялата ситуация. Дори човек от екипа фотографи извикал на охранителите "Пуснете я, не знаете ли коя е тя? Тя е знаменитост!", но и това не помогнало.

В крайна сметка от организаторите уредили влизането й в залата, където тя се събра с останалите си колежки. Анистън споделя с възторг, че е била много щастлива от този факт и се радвала на възможността да види приятелите си.

Актрисата блестеше в рокля на Оскар де ла Рента и призна, че не отива на събитие, мечтаейки да спечели приз. "Аз просто знам, че ще спечеля. Отивам с идеята, че вече съм победител", разкрива Анистън.

Звездата се радва на огромна популярност и с новото си шоу "Сутрешен блок", в което си партнира с Рийз Уидърспуун. И неведнъж е била отличавана заради ролята си в сериала.