Около година или малко повече се водят сериозна двойка Алекс Богданска и Мартин Светломиров. Казваме, че се водят, защото в истински сериозните двойки никой от двамата не се оглежда встрани, камо ли да сваля наред онлайн.

Да, точно това прави и то от доста време Мартин, скандализираха близки до него източници. На които дори самият той се хвалел какъв успех има сред жените и как го "кльопали" мацките, щото бил "мноу як".

Светломиров редовно висял в Инстаграм и Фейсбук, където намирал "плячката" си и докато половинката му работи и снима реклами и фотосесии, за да издържа и себе си, и детето си, и него, Мартинчо се вихрел в горещи чатове.

Разбира се, не се задоволявал само с тях и вече на два пъти излязъл на реална среща със засукани гърли. Какво се е случило след срещите и къде точно са завършили те, оставяме на въображението ви, защото това знаят само той и въпросните.

Алекс Богданска отново е напът да се окаже в ролята на прословутото излъгано камилче, защото отгоре на всичко тя продължава да хрантути мързеливеца, зает да го играе певец и основно сваляч. Дано се осъзнае по-скоро и да го зареже, коментират източниците.

Източник: Crimesbg.com