Бесни скандали са причината Иван Рълев да зареже Денислава Велкова и да бяга от нея като попарен. Той призна това в ефир, макар и по-меко, но заяви, че иска бъдещата му приятелка и съпруга да е мила, деликатна и стилна жена, а не скандалджийка, истеричка и меркантилна манипулаторка.

Ясно ни е какво визира победителят в "Игри на волята", но вътрешни хора от предаването разкриха стряскащи подробности от аферата между двамата. Макар и кратка, тя е била доста бурна, а причината за това е в Денислава, която за нула бройки се раздели с три официални гаджета - това са Дани от "Един за друг", Кристиан Кирилов, а сега и Рълев. Не включваме в бройката Мастагарков и Мартин Николов - Елвиса, защото те просто я "прекараха" еднократно.

Оказа се, че Денислава била толкова ревнива и егоцентрична, че вдигала редовни скандали зад кадър на Рълев и то за няма нищо. Дума да й кажел накриво, или да не се съгласи с нея, започвали тирадите, сълзите и тръшканията.

"Не знаем каква е била причината за най-бесния им скандал, но трябваше да ги разтърват, а на нея да й дадат успокоително, защото беше изпаднала в истерия и си дереше лицето с нокти. Ужасна гледка е това момиче, когато изпадне в поредното си "състояние", разкриват източниците.

Източник: Crimesbg.com