Като кажем, че насреща си имаме човек с чиста душа, който е съхранил детето в себе си, едва ли си представяме, че този човек си ляга под път и над път, с когото му падне. И че се държи като откровена евтина пач@вра... Ако имаме налице второто, обикновено първото липсва и обратно.

Е, Денислава Велкова обаче се зае да обори тези представи като се направи на Божа кравичка в последното си интервю. Денито, която мина за отрицателно време през креватите на поне петима мъже - трима от тях опука още в храстите на "Игри на волята", зачурулика колко била чиста и каква детска душа носи.

"За мен коледните празници са най-хубави и приказни, защото аз съм успяла да запазя детето живо в себе си. Даже на моменти си мисля, че не съм пораснала", говори Велкова, за потрес на останалите...

Някои се съгласиха моментално с нея и признаха, че - да, не е пораснала, но не на възраст, а на ум. А бившите й като Мартин Николов - Елвиса, който я мина един-два пъти в риалити шоуто, не сдържа смеха си. Според него Денислава моментално трябва да спре за говори публично и изобщо да не се показва в нета, поне за няколко месеца.

"След всичко, което видяха хората и разбраха що за стока е, лично аз се чудя как има очите да продължава да се показва", смаян е Елвиса.

Източник: Crimesbg.com