Напомпани гърли не се задоволяват само с моцарели и задни части!

Българките и то предимно чалгарки, кифли и столични бръмчалки луднаха по нов тип операция. Оказа се, че гърлите не се задоволяват с огромните джуки, обемисти моцарели и напомпани задни части, ами искат да си коригират и... котетата. Това разкри пластичен хирург от естетична клиника в София.

Той сподели, че дамите, които искат интимната им зона да изглежда привлекателна и на външен вид, са на възраст основно от двадесет и няколко до четиридесет и няколко години, а по-голямата част от тях били и вече раждали. Тогава именно им щуквало, че нещо с "котето" им не е по реда си и то изглежда грозно.

"Важното е да се уточни, за всички, които се чудят над този въпрос - корекция на интимните органи не носи риск от намалена възбуда и проблеми в леглото. Напротив - усещанията след нея са същите, а някои пациентки дори твърдят, че ласките стават още по-горещи и чувствени", разкрива хирургът.

Добавя също така, че маниите на кифли от типа на Джулиана Гани и Андреа от Бургас за огромни кълба силикон в пазвата или задницата, отдавна вече не са на мода. Даже били демоде. "Сега вървежна е красотата, но само тази, която е направена да изглежда естествено, все едно не си лягал под ножа", обяснява експертът.