Бременната Джулиана Гани (колкото и неестествено да звучи това съчетание на думи) за пореден път показа, че не й дреме ни за бебе, ни за баба, важното е тя да е добре. Под "добре" разбирайте да се харесва като се гледа в огледалото и се смята за съвършена (макар май тя да е единствената на това мнение).

В свои редовни "откровения" пластмасовата женица се похвали, че видиш ли, за шест месеца от бременността си, качила само 1,8 килограма. Демек нищо. И как го постигнала ли?! Ами с лишения от хранене, разбира се и с много... креватни упражнения с новия й - Теодор Гецов.

Точно тези изповеди от страна на Ганито взривиха мрежата и накараха мнозина да я попилеят. И с право, защото всички адекватни жени по света, които искат да станат майки, поставят не фигурата и силикона си на първо място, а именно детето си. Нещо, което при Джулиана не важи и го знаем отлично от "грижите" по първото й отроче Давид.

Плюс това Гани не спира да се хвали в нета колко е извЙестна и как бившият й Илиян Найденов само трупал слава на неин гръб. "Благодаря сега на милото ми, че не прави същото и не иска пиар за моя сметка", кудкудяка ли кудкудяка Гани.