Направо "уникално", бихме казали, за открития урок, който Жорж Башур изнесъл на съпругата си Емилия. Както знаем, двамата отново са заедно, след раздяла, която беше и е потвърдена от близките на певицата. Тя продължила няколко месеца, заради поредна изневяра на Башур, който обаче се наситил и решил да се върне при жена си и дъщеря си Жоржина.

Ще се върне, ами... като има кой да го приеме. Познатите на Ема са в потрес от това, че тя е кандисала на безумията на Жорж, който я убеждавал, че моногамността е неприсъща за мъжете, но е важно коя жена обичат. Ти да видиш...

"Ти си моята жена, теб съм избрал за семейство и дом, и те обичам. Разбери, че другите са просто задоволяване на чисто мъжки нужди. Това е физиология, срещу която не можем да се борим, но никоя от тези жени не съм обичал. Дори името й може да не запомниш в някакъв момент", каканижел Башур. А Емилия, вместо да го засили с 200 към входната врата, клекнала и приела "приказките му от 1001 нощ".

"Това е безумие. Една жена, която има грам самоуважение и достойнство, такъв ще го изрита на минутата. Но явно Емилия е от жените, които непременно трябва да имат мъж в къщата си, за да се чувстват сигурни и защитени, знаеш ли...", коментират източниците.

А в мрежата я съветват много да внимава, за да не си дойде някоя вечер Башур с нещо венерическо...

Източник: Crimesbg.com