Сагата с хвалбите на Антония Петрова не секва, дори някои съветват старата миска да направи поредица в Тубата, барем хване и някой лев (ако случайно има кой да я гледа). Съпругата на Ивайло Батинков сън не спи, за да се чуди с какво да се похвали на народа на идния ден, че да си кажат - лелее, тая колко е по-напред от нас...

Уникум: Антония Петрова се фука, че е в най-скъпия ресторант в Турция, а отиде там като парцалеса с мазна коса! (ШОК СНИМКИ)

За днес Тоца пак си измисли брилянтно програмата като пусна снимки и клипчета от най-известния, най-скъпия и най-признатия из цял свят ресторант в Турция (както сама го описа). Разбира се, там я заведе съпругът й, който още е луд по нея, макар мнозина да се питат на какво отгоре.

Дотук всичко изглежда чудесно, дори повече от перфектно. Но... Има едно огромно "но" и това е визията на Антония Петрова по време на угощението й в ресторанта. Как си представяте, че трябва да изглежда дама като нея, самообявила се едва ли не за кралица, на място като това?!

Със сигурност не и във вида, в който е на снимките и имаме предвид най-вече косата й. Погледнете сами косата на Тоца и кажете откога, според вас, не я е мила?! Окосмението на главата й втрещи потребителите, защото изглежда откровено проскубано, рошаво и безкрайно мазно.

"Потрес! На тая само претенциите й останаха. Не се ли вижда, че прилича на проскубана лелка, дето си мие косата веднъж месечно?! На какво отгоре се има за величие, само тя си знае", коментират в нета.