Мара Отварачката пак показа простотия на килограм. Певачката изобщо не се замисля, че вече не е тийнейджърка, а има дъщеря тийнейджърка. На 41 години тя продължава да се държи тъпо като разгонена кобила, като го прави не в дома си, а пред очите на цялата страна.

Мария беше гост в шоуто на Рачков, където цъфна без сутиен, с оскъдно бяло бюстие, а балконите й през цялото време се тресяха като виме на крава, при това с щръкнали зърна. Ще кажете - ами, чалгарка, какво да очаква човек?!

Уникум!!! 41-годишната Мария друса виме в ефир, ще й изскочат зърната! (зрители бесни - СНИМКИ)

Да, ама заедно с нея бяха и колежките й от жанра като Десислава, Емилия, Алисия и при тях подобна пошлост не се забеляза. Марчето си остава Марче, тя дори не се притесни на видимите бъзици на Рачков, с които я подканяше да се подруса, та да й видим по-добре силиконовите прелести.

Уникум!!! 41-годишната Мария друса виме в ефир, ще й изскочат зърната! (зрители бесни - СНИМКИ) - Снимка 2

През цялото време се хилеше като пача, както коментираха зрители и не спря да се държи като магистралка. Това обаче не се хареса на мнозина, които са гледали предаването, заедно с децата си. Шоуто се излъчва в най-гледаното време, а появата на Мара си беше по-подходяща за след полунощ.

"Този Митко Рачков яко изпростява като кани подобни клоуни в национален ефир. Толкова ли се свършиха умните и читави хора в тая страна, че да драпаш за боклука?! Срам! Тази Мара може да възпитава, както иска дъщеря си, но аз не искам моята да й гледа упадъка", коментират вбесени зрители в нета.