Тя е на 41 години, но продължава да бъде сред най-желаните и боготворени жени на света. Ангелът на Виктория Сикретс - Адриана Лима е и бразилка, което само по себе си сякаш крещи: "Дива, огнена, красива"... Е, самата Лима разкри каква е тайната за красота на мацките от нейната държава, от които можем да почерпим идеи и за себе си, при това далеч не скъпи.

На първо място Лима поставя кокосовата вода, която можем да открием и у нас - съветваме ви обаче да изберете по-скъпата такава, за да не ви пробутат ароматизирано менте... Та, кокосовата вода прави чудеса с кожата на бразилките и те я ползват ежедневно.

"Тя се грижи за нашата кожа отвътре навън, може да се ползва за впръскване върху лицето, но и за пиене. Чудесна е на вкус, а и не е калорична. Ако имате проблемна, мазна, но дори и повехнала кожа, тази вода прави чудеса", казва Адриана.

Лима е влюбена и в маслото от акай, което е предназначено за ползване върху кожата като серум и върши много по-добра работа от него. Задължително го слага вечер и остава с него цялата нощ.

Морковите и по-точно сокът от моркови е нещото, без което също не остава и което е гаранция за дълга младост и красота. "А вместо пилинг за тялото си ползваме обикновен морски пясък, перфектен е", смее се Лима.