Изпълнителката на "Това съм аз" е майка на две деца

Дженифър Лопес наскоро представи нова, спираща дъха снимка от знойната си кампания за Intimissimi, в която омагьосва с уравновесената си красота и чар.

Певицата, на 54-годишна възраст, изглежда сияйна както винаги, облечена в бежов ансамбъл в цвят мока лате с детайли от сатен, дантела и блестящи кристали.

Дженифър, със свободно разпуснати коси, позира грациозно в обстановка на спалня. Придружаващият надпис красиво обобщава същността на колекцията, като гласи: "Нежна, силна и уверена: Това съм аз... Сега". Лимитираната серия, разработена съвместно с Дженифър, вече е налична във всички магазини на Intimissimi."

Уникална! 54-годишната Дженифър Лопес по бельо (СНИМКА)

Освен това родената в Бронкс певица, омъжена за известния Бен Афлек, доразвива значението на това да се чувстваш "мек" в бельото в допълнителен видеоклип.

Забележително е, че това не е първият път, в който феновете могат да видят Дженифър в този изискан комплект. Преди това изпълнителката заслепи последователите си в Инстаграм, като демонстрира същия ансамбъл - сатенен и дантелен комплект сутиен и чорапогащи Intimissimi, допълнен с колан за жартиери и халат.

Подчертавайки сътрудничеството си, Дженифър написа под публикацията си: "Представям моята колекция @IntimissimiOfficial THIS IS ME...NOW. От Верона до Холивуд и направена с любов."

Източник: hellomagazine.com