Ако си мислите, че Доналд Тръмп е пример за куриозен президент, не сте видели новата първа двойка на Аржентина. Хавиер Милей и Фатима Флорес са новите президент и първа дама на Аржентина. След като неочаквано спечели изборите преди броени дни, бившият гуру по тантрически интимни практики и паркетната лъвица, неочаквано се оказаха начело на една от най-големите страни в Южна Америка. Но вместо да говорят за политики, развитие и движение на страната, новоизбрания президент се хвали с тантрическите си умения, изявява се като гуру в спалнята и дори споделя информация за минали връзки с участието на повече от един партньор.

Милей е известен със сатиричните си скечове, плосък хумор и шеги свързани с интимния живот на хората. А Фатима Флорес е певица, модел и бивша съпруга на популярен продуцент. Тя се събира с Милей миналата година, като двамата се запознават в телевизионно студио. По  това време той обявява намерението си да се кандидатира за президент, а тя му казва, че е "твърде самотен за тази роля и има нужда от нея".

Двамата се събират два месеца преди тя да се разведе официално. И въпреки безразборната им програма преди изборите, Милей ги печели. Двойката дори се появи публично на официално събитие, но бяха посрещнати със смесени отзиви.