Той не бил умрял. Нямало как да го погребат, защото тяло нямало. Това заяви преди минути Калин Терзийски, който вчера сам се писа умрял в нета. Ей така си съобщи, че е починал, че барем да види колко хора ще страдат и на колко ще липсва.

Не се знае дали Калин пак се е хванал за шишето, но като гледаме какви ги бълва, сме сигурни, че това трезвен човек няма как да го направи. Освен ако не е освидетелстван подобаващо в съответната институция.

Тъкмо хората го скастриха и го оплюха затова, че дърпа дявола и прекалява с идиотите си, и Калин взе, че се размяука. Нямаме претенции за огромен творчески потенциал, но нещицата, които Терзийски бълва на килограм в момента, ни се струват лекинко изперкали...

"... сбиха се на двора там, мяу тадъм и мяу тадам, но пък стръмен беше двора, мяу тадъм и мяу тадам и търколиха се тези хора, мяу тадъм и мяу тадам, паднаха в реката там, що с тях стана по подире, аз не знам, мяу тадъм и мяу тадам" - това е малка част от новото творение на автора, което е така "дълбокомислено", че не се наемаме да му правим анализ.

Потребители обаче са сериозно притеснени за психичното здраве на Калин Терзийски и го съветват да намери къде да излее онова, което му тежи, защото рискува да го приберат.

"Не може да си неадекватен на тези години, човек, просто не може. Не и ако имаш претенции за грам мозък", пишат в нета.