Финалът на "Ергенът" наближава, а с него и меракът на всяка от останалите дотук момичета, да сложи пръстена на ръката си. Разбира се, за него и за сърцето на Генчо ще се борят само две като тази вечер най-сетне май от имението ще си тръгне Поли. Слънчевото и засмяно Пони, както я наричат зрителите, няма общо с Евгени Генчев и това се видя през целия сезон.

Коя от трите - Валерия Георгиева, Елена или Мика ще е избраницата, ще видим, но определено няма да е Елена. Последната падна твърде ниско снощи като хвърли в ступор, както участничките, така и зрителите.

Всички видяхме как Елена буквално се нахвърли върху Валерия с обвинението, че видиш ли, тя не се е борила за вниманието и обичта на Евгени, а той й я е дал наготово. "Какво направи ти, за да го спечелиш?! Как се бори и бори ли се изобщо?! Защото аз се скъсах, дадох всичко от себе си и знам, че той е мой. Извоювах си го", заяви Елена, с което потресе мало и голямо.

Уж умницата говореше така, все едно не става дума за любов, а за борба свободен стил, ала Станка Златева. "Тази жена не е добре. Как може да дрънка такива глупости?! Унижава се все повече и щом Евгени я изрита, а той непременно ще я изрита, ще й стане лошо. Но си го заслужава, защото всеки мъж ще избяга от теб, ако му се поднасяш на тепсия", коментират зрители в нета.