Раздялата между Емилия и Жорж Башур определено беше шок за всички, защото бракът им уж вървеше по мед и масло. Крахът обаче се оказа далеч по-малкият шок от този, който певицата предизвика днес.

Емилия, която остана в добри отношения с мъжа си, въпреки че той я напусна заради друга, била убедена, че ще се върне при нея. Тя настоявала, че това е просто една кратка забежка, едно временно умопомрачение, което ще приключи в мига, в който той се насити сексуално на любовницата си и химията изчезне.

Близки до певицата са притеснени, защото никой не можел да я убеди, че бракът й е приключил и е по-добре за нея да продължи пътя си, вместо да се превръща в изтривалка за поредния женкар. Емито обаче е свикнала от живота с Коко Динев, чиито изневери търпеше и публично обясняваше как той не е мъж за една жена и тя го разбира.

"С Жорж сме преживели толкова много неща заедно, че няма как да бъдат забравени. Онази не знае нищо за него и просто се възползва от мъжките му страсти. Сигурна съм, че ще се върне в дома ни, при дъщеря ни и мен, а аз ще бъда там и ще го чакам", твърдяла Емилия.

Както знаем, към момента Башур живее с брокерка на недвижими имоти и поне на този етап няма никакво намерение да се връща обратно.

Източник: Crimesbg.com