Сред живописните гледки на италианското крайбрежие 55-годишният Смит и 61-годишният Деп се присъединиха към египетския певец Ахмед Саад за луксозно пътуване с яхта до Teatro del Silenzio в Лаятико, където 65-годишният легендарен тенор Бочели организира тридневно музикално тържество. 42-годишният Саад улови момента и го сподели в Instagram във вторник, 12 юли, с надпис: „Страхотно усещане да се събереш с приятели. Благодаря, приятели, за прекрасното посещение.“

На споделената снимка иконата от „Карибски пирати“ е облечен небрежно с лек бутон и джинси, с характерната за него бандана и слънчеви очила, докато Смит контрастира с жива, шарена синя риза и къси панталони. Двамата също така позират за снимка с германския диджей Рампа.

Феновете побързаха да се включат в раздела за коментари, за да покажат любовта си:

„Красива Благодаря ви отново за споделянето. Изглежда, че всички си прекарвате чудесно и на прекрасно красиво място. Нямам търпение да чуя Джони, както и теб и Уил Смит да изпълняват заедно с маестро Андреа Bocelli“, включи се трети.

Връзката между двамата актьори може да се стори изненадваща за някои, но те са обединени не само от настоящия си маршрут. И двамата са на път към лично и професионално подмладяване. Звездата от „Свежият принц от Бел Еър“ се стреми да оправи публичния си имидж след инцидента с Оскарите през 2022 г., докато Деп продължава да се справя с последиците от широко известните си съдебни битки с бившата си съпруга Амбър Хърд.

Източник: newsweek.com