Джулиана Гани се е префасонирала цялата!

Че Джулиана Гани е силиконка, го знаем всички. Към днешна дата обаче тя си е вече чиста пластмаса, с нито една естествена част по тялото си. О, не, пардон! Тя самата призна в мрежата, че има една такава. От цялата си анатомия Гани има само едно единствено нещо, на което не е посягала и това са... зъбите.

Е, поне засега, защото не е ясно дали няма да се реши на това в бъдеще време, както се подсмихва тя. "Но моите фенове много ми харесват усмивката, а и мисля, че ми е перфектна, така че няма да я пипам все още", хили се Ганито. Която е толкова вманиачена да си прави операции и интервенции през седмица, че сигурно и роднините й трудно я разпознават, ако не са я виждали с години.

Джулиана има няколко операции на бюста, има такива на задника, на овала на лицето, на скулите, на очите, на брадичката, на какво ли не... На главата си перманентно носи екстеншъни, които обаче отдавна са признати за вредни, ако се прекалява с тях.

Потребители предупреждават Ганито, че по пътя, по който е тръгнала, след десетина годинки максимум, ще прилича на бабичка. Това са го разкривали и дерматолози, които обясняват, че всяка кожа може да се прекроява, пълни и опъва до един предел. Оттам насетне тя просто се скапва и не се поддава на никакви интервенции.