Разводът с Ники Илиев явно е бил голяма травма за Саня Борисова, макар от него да минаха вече няколко години. Доказателствата за това са не едно и две. На първо място актрисата така и не успя да открие нов мъж, с когото да заформи връзка и второ - актьорската й кариера буквално замря.

Удари дъното: Виж с кого се целува и натиска Саня Борисова! (ЕКСКЛУЗИВНИ СНИМКИ + подробности)

Напоследък Борисова го удари през просото като неотдавна беше забъркана в афера с бившия на Десислава - Благой Найденов, който е с доста годинки по-млад от нея. А днес, днес вече тотално удари дъното, че и заора под него, след като лъснаха снимки, на които тя се натиска и целува с... Меди.

Да, Меди. Същият Меди - чалгарят, който оправяше бръмчалката Моника Валериева, но май връзката им беше повече "драпане за слава". Днес виждаме Саня, която се е отдала на същия този мургав чалгар, макар и да е получила пари за това.

Бившата актриса е склонила да участва в новото видео на Меди, което според колегите и старите й фенове е повече от унизително. "Ужас! Как ли е реагирал Ники Илиев на това падение?! Саня, която винаги се е мъчила да се прави на класна дама, да изпадне дотам... Но явно ключовата дума е точно "мъчила" се е, защото не й идва отвътре", коментират в нета.

А дали "мачкането на чаршафите" с Меди е продължило и извън снимките, това само двамата си знаят.