Войната между Би Ти Ви и конкурентните телевизии, особено Нова ТВ, става все по-яростна, макар и тиха. Медиите си "прехвърлиха" доста кадри през годините като скоро се задава нова рокада. От която първата ще е потърпевша.

Причината е, че една от знаковите водещи, била на екрана на Би Ти Ви дълги години, сега им показа "среден" и пристана на Нова ТВ. Поне така твърдят и то упорито близки до нея източници.

Удар по Би Ти Ви: Знакова водеща им показа "среден", отива при конкуренцията! (виж още + СНИМКИ)

Става дума за Биляна Гавазова, която доброволно си тръгна от Би Ти Ви преди вече цяла година. Тогава тя заяви, че е изморена от медийния ефир и иска да се отдаде на семейството си и на друга реализация, по-малко натоварена от телевизията.

Това обаче май е било само оправдание, за да мине време от напускането й. Защото се оказва, че Биляна Гавазова готви нов проект и вече упорито снима с професионален оператор. Но проектът ще бъде гледан от зрителите по конкурентния ефир.

"Биляна напусна Би Ти Ви, защото й писна. Омръзна й да търпи избирателно отношение към кадрите, лансиране на едни и неглижиране на други и изобщо куп ядове, на които не всеки би издържал. Тя пак изтърпя доста години, преди да каже "баста"!", коментират източниците.