Явор Бахаров още не се е отказал от пороците - това коментират потребители в нета при вида на актьора на последните му папарашки снимки. Малкият брат на Захари Бахаров беше уловен от фотоапаратите, отивайки на репетиция, разбира се, посред бял ден.

Впечатление обаче прави видът му, който, според повечето потребители, е крайно занемарен. Младият Бахаров изглежда сънен, недоволен, някак запуснат, а да не говорим, че яде с пълна уста и мляска, което е извън всякакви норми за етика и възпитание.

Удар: ПАПАРАШКИ СНИМКИ на Явор Бахаров взривиха нета! (гледката не е никак приятна)

Явор Бахаров си е купил геврек и го поглъща лакомо насред улицата като го държи с голи ръце, явно не се бои от атаката на всевъзможни вируси този сезон. В другата му ръка е мобилният телефон, който не изпуска, макар да не говори по него.

Видът и излъчването на Бахаров станаха повод мнозина да предположат, че или си хапва след тежко пиянство, или отново е дърпал трева. Знаем, че той на няколко пъти имаше проблеми с това, беше и арестуван за пътни провинения.

В един момент той сякаш се кротна и обяви дори, че е започнал срещи с психолог, за да се отърве от гнева, агресията и зависимостите си, но дали и колко е продължил с тях, само той си знае.

Източник: България днес