Мартин Николов - Елвиса досега бе известен главно като гаджето на Емануела. Той блесна покрай нея още навремето в Брадъра, а сега тя му помогна да се изяви и в "Игри на волята", макар че отдавна не са във връзка. Емануела обаче обясни, че за Мартин е важно да бъде известен и е решила да му даде рамо. Кой знае, май между двамата още прехвърчат искри...

Това обаче не е темата сега, а парите на Елвиса, който дълго време се водеше просто наследник на богати родители. 38-годишният мачо, който е с три години по-млад от зеленооката певица, обаче отрича това и се гордее, че сам си вади кинтите. При това какви кинти само...

Николов се похвали, че може да разбие всеки на покер и именно от тази игра му идвало и "тлъстото". Де факто Елвиса е един от най-силните ни покер играчи, като по сметки от нашенските сайтове, е спечелил повече от половин милион от играта.

Запознати твърдят, че реалните приходи на Мартин са много повече като той редовно участва и в покер турнири на живо, при това от цяла Европа. За една игра там можеш да гушнеш над 20 бона, което е дюшеш.

"Как да не го харесват жените и особено златотърсачките?! Но като го гледаме, той май още си точи лигите по Емито. Чепата си е тя, разказва му играта, но явно му е интересно с нея", коментират играчи от риалитито.

Източник: България днес