Холивудската звезда Алек Болдуин оповести, че ще се подложи на вазектомия – хирургическа намеса, с които се съединяват краищата на семепроводите, за да не се позволи са сперматозоидите да се придвиждавт от тестисите към пениса. След тази интервенция мъжът де факто остава стерилен. Тази форма на кастрация обаче не е някаква екзекуция от мрачното средновековие, а изричното желание на жената на актьора – Хилария.

38-годишната госпожа Болдуин поставила пряк ултиматум към съпруга си – или се подлага на операция за стерилност, или се разделят. Има защо съпругата да поставя такива условия. Двамата с Алек имат 7 наследници, с които са се сдобили през последните 9 години. Това означава, че горката жена е била пбременна през цялото последно десетилетие. Отделно от това Алек Болдуин има голяма дъщеря от предишния си брак с красавицата Ким Бейсингър.

Убиецът Алек Болдуин спря с размножаването

64-годишният Алек Болдуин беше щастлив родител и съпруг, радваше се на професионални успехи, но препъникамъкът за него се оказа злощастният инцидент от октомври, миналага година, когато на снимачната площадка при нелеп случай Алек стреля с реквизитен пистолет, който обаче бил зареден с истински патрон, който убива на място операторката Халина Хътчинс. Оттогава Алек води битки в съда при опит да докаже своята невинност. Това обаче видимо го състари и Алек е напът да грохне под тежестта на обществените обвинения.

Източник: „Уикенд“