Графичната дизайнерка - Анна-Мария, която от 35 години е житейски спътник и вярна половинка на актьора Ириней Константинов, днес не знае на кой свят е. Защото благоверният й реши да си изгуби акъла на 74-годишна възраст, оглупявайки от страст по... "внучка" си.

Да, тя преспокойно може да му бъде внучка, защото е само на 26 лазарника. Става дума за младата актриса Йоанна-Изабелла Върбанова, която преди две години за пръв път стъпила на сцената на театър "София". Театърът, в който Ириней е не само актьор, но и директор.

"Уби" жена си: На 74 год. Ириней Константинов оглупя от страст по "внучка" си! (ето заради коя актриса напусна дома си - СНИМКИ)

След като Йоанна-Изабелла заместила колежка в спектакъла "Развратникът" и изиграла по-близки сцени с Ириней, той полудял по нея. Буквално! Константинов не знаел къде се намира от страст и мерак по младата чаровница и дори не могъл да го скрие от колегите.

"Уби" жена си: На 74 год. Ириней Константинов оглупя от страст по "внучка" си! (ето заради коя актриса напусна дома си - СНИМКИ) - Снимка 2

Всички в театъра били наясно и открито говорели за лудостта на шефа си, който дори се изнесъл от общия си дом с Анна-Мария, за да изживява не знаем коя "младост" с новата си любима. Щом разбрала за това чудовищно предателство, самата половинка на актьора не пожелала да живее повече с него, не искала и да го види (разбираемо) и му посочила вратата.

Все още не е ясно дали и доколко младата актриса отговаря на щенията на "дядо" си, но колеги коментират, че поне ще си подсигури ролите в театъра, заради изгарящите чувства на шефа си.

Източник: Уикенд