Бременната Златка Райкова отново показа едрото си коремче, от което съвсем скоро предстои да излезе второто й дете. Таткото, както знаем, е Карен Хачатрян, от когото Злати си поискала бебе още в началото на връзката им. Причината ли - любовта, плюс добрите гени на арменеца, в които Райкова била убедена.

Сякаш, за да докаже това, екс плеймейтката пусна многозначителни снимки, с които показа на какво се радва всяка нощ в леглото (а и не само). Тя публикува фотоси със своя голям корем и големите... мускули на Хачатрян. Фенки моментално писнаха: "Ауу... какви ръце, Златеее...!".

Уау: Златка Райкова показа с какво я радва Карен всяка нощ в леглото! (СНИМКИ)

Очевидно е, че Карен прекарва доста време с тежести във фитнеса и наистина е развил не просто големи, а огромни ръце и гръб. На които наша Златка се кефи максимално. За разлика ще го сравним с Благой Георгиев, който покрай новата си жена съвсем се спихна и отслабна.

"Къде Благой ще се нареди до Карен?! Онзи само жените и наргилетата знае, а арменецът явно помпа здраво. Но дано да не взима и от онези субстанцийки за мускулите, които помагат за едно и вредят на друго, дори и на уменията в кревата", смигват потребители.

Знае се, че много от добавките, които мъжете приемат, за да качат маса и да станат подобие на Крали Марко, ги удрят в другите им способности. Но пък Златка, засега поне, изглежда доволна.