Стефан Илчев е неузнаваем, просто се е стопил!

Стефан Илчев, който ошашави България с изумителните си имитации на гласа на Лили Иванова, е направо неразпознаваем. Певецът се е стопил почти наполовина като е свалил между 15 и 20 килограма. Помним времето, в което симпатягата имаше даже леки бузки и макар да не е бил откровено дебел като Люси Иларионов, си беше баш пухкав.

Днес от тази пухкавина няма и следа, а Илчев се радва на новата си топ визия. И не крие как го е направил, за да мотивира и последователите си. "Нищо не идва с вълшебната пръчица на феите - да, гадно е, но е така. Трябват много вяра, много позитивност и мобилизация и особено търпение. В постоянството ви ще бъде ключът към постиженията, било то по отношение на визията или работата ви", казва Стефан.

Илчев разказва, че от един дълъг период прекарва часове наред в залата за фитнес, където не си прави селфита, а яко се поти, мори и тренира. Слуша съвестно всичко, което му се препоръча от инструкторите и се старае да надминава себе си постоянно. Спортът бил и разковничето към това, което е днес.

Не забравяме обаче и това, че преди известно време, може би месеци, той се реши на крайна мярка и си "оряза" корема чрез липосукция. Още на място тогава са му изсмукали солидно количество мазнина, която обаче щеше бързо да се върне отново, ако не бе решил да промени из корен ежедневието си.

Източник: Уикенд