Само дни след 28-ия си рожден ден, чаровницата Мария Бакалова си хвана самолета и се прибра у дома, в родния си Бургас. И, разбира се, първото, което направи, след като се видя и прегърна близките си хора, беше да хукне към морето и нашенския плаж.

Бакалова беше спипана на плажа, в компанията на нейна добра приятелка още от детските години и нямаше как да остане инкогнито, макар че й признаваме - беше се постарала за това.

Актрисата беше нахлузила на главата си шапка, а на очите слънчеви очила като това изобщо не беше само за слънцезащита, а основно, за да се пази от натрапници и фенове, които постоянно да искат да се снимат с нея за мрежите. Все пак тя е единствената българска актриса, която успя да пробие в Холивуд и да бъде номинирана за Оскар.

Колкото и да се криеше, Мария Бакалова не остана в сянка задълго и беше налазена най-вече от малчугани, на които не отказа снимка и кратък разговор. Не е ясно къде е гаджето й Валери Григоров, защото той не беше с нея и приятелката й, но сигурно е имал ангажименти.

Вече поне се разбра, че двамата не са скъсали за стотен път, както се твърдеше, а и той й се обясни в любов навръх личния й празник.

Източник: Crimesbg.com