Наталия Гуркова е сред най-красивите жени от 98-ма година насам. Тогава тя печели короната на престижния Мис България, а животът й се преобръща. Богатство, лукс, разкош, но и много тъга съпътстват дните й - знаем, че съпругът й Джордже Михалевич беше убит преди години и я остави вдовица.

От него Наталия има две деца - син и дъщеря, като именно за щерката ще говорим днес. Всъщност много за говорене няма, има за показване. Джорджия, която вече е пораснала и е същинска госпожица, тотално и безапелационно детронира родителката си.

УАУ: Порасналата щерка на Наталия Гуркова я удари в земята по хубост! (вижте каква стана Джорджия - СНИМКИ)

Вижда се, че малката расте такава хубавица, че вече е задминала Гуркова, а какво остава като мине 18 лазарника... Също като Наталия, Джорджия се е запалила по модата и вече има редица участия в ревюта, при това още като много по-малко дете.

Подобно на Наталия и Джорджия са другата ни миска Ивайла Бакалова и дъщеря й Рая. Разбира се, Рая е вече пълнолетна и е много по-голяма от Джорджия, но също като нея надмина Ивайла по красота отдавна.

Въпреки това и двете ни Мис Българии не са се отказали твърдо от модата и често пъти можем да ги видим да показват прелестите си по подиума, за различни събития.