Новата изгора на бившия на певицата Тита – Недко Николов, безспорно не пада по-долу от нея.

Разликата обаче е тази, че новата любима на ММА боеца е по-надарена в сравнение с певицата. Няма никакво съмнение, че тя успява безпроблемно да прикове мъжките погледи в социалните мрежи предвид напращелите й бомби.

И ако до момента той мълчеше, то очевидно демонстрацията, която Тита направи наскоро, демонстрираща, че има нов обожател, очевидно го е накарала да действа. Така вече е ясно коя е новата изгора на Недко. Той дори разкри името й.

Той дори качи нейна снимка в профила си в социалната мрежа Фейсбук. От нея не може да се види добре лицето й, тъй като той умишлено го е закрил с анимирана картинка на ангел, а под нея е написал „Бейби“. Не може обаче да остане незабелязана гръдната й обиколка, която определено е… доста пищна.

Вероятно си спомняте, че преди няколко дни Тита публикува снимка с огромен букет червени рози, твърдейки, че са й от таен обожател. Така и не стана ясно обаче кой точно е този таен обожател.

В същото време в медийното пространство се завъртя информацията, че новата изгора на Недко, която топли не само сърцето, а и леглото му се казва Пепи Баева.
Източник: show.blitz.bg

Уау! Новата на Недко събра всички погледи (ФОТО)

Уау! Новата на Недко събра всички погледи (ФОТО) - Снимка 2

Уау! Новата на Недко събра всички погледи (ФОТО) - Снимка 3