Нана Гладуиш изглежда наистина страхотно!

Водещата Нана Гладуиш взриви нета като се появи с последното си фото. Фурията от "Съдебен спор" не е много по снимките, а особено не си пада по фотосесии и тип "инфлуенсърстване". Затова и кадърът бе от ресторант, в който тя е седнала заедно с първата си братовчедка - Маргарита. Нана е във Варна, откъдето е родом и където сега е на море с мъжа и сина си.

Тази семпла на вид снимка обаче разбуни духовете, защото на нея Нана изглежда като преродена. Лицето й е свежо и изпънато, без нито една бръчка, а дори е и гримирана - нещо, което доста рядко прави. Водещата обра овациите на потребителите като повечето от тях са убедени, че този път вече е преборила жестоката болест, с която воюваше от години.

Всъщност точно десет са годините, в които Гладуиш едновременно се бореше за живота си и продължаваше да работи, без да мрънка и да се оплаква. Веднъж вече тя съобщи, че е здрава, но впоследствие ракът се върна отново и тя обяви това в ефира на Нова. Сега също е в ремисия и се моли тя да продължи завинаги.

Някои дори предположиха, че Нана си е правила чисто женски освежавания и корекции на лицето, тъй като заради отслабването й, бузите и скулите й бяха хлътнали. Това също не е невъзможно, дори и като се има предвид, че блондинката не е от суетните дами.