Майката на Азис младее все повече!

Азис смая мрежата преди часове. Той качи снимка, на която е с майка си - Гергина Василева, но постъпи умно като поясни, че това е именно тя. Иначе всички щяха да си помислят, че се е щракнал с някоя нова любов (знаем, че певецът е имал чувства и към двата пола). При все, че Азис не е първа младост, майка му изглежда повече от зашеметяващо.

Гергина и преди бе видна хубавица, но сега сякаш младее още повече. Тя избягва да си прави реклама и рядко може да я видим в мрежите, но признаваме, че й е голяма грешка. "Те крокодили с пластмасови муцуни не спират да се показват, а Вие?! Правете го по-често, браво за визията! Като гадже на Васко сте", веднага я похвалиха потребители.

Покрай хубостта на Гергина обаче леко остана скрито друго и то е това, което написа самият Азис над снимката. А именно, че майка му усещала всеки път, когато той не е добре и веднага отивала при него за подкрепа.

На фотото певецът изглежда добре в чисто здравословен план, затова се чудим какво ли е имал предвид. Не е изключено да става въпрос за чисто психически дискомфорт, породен от несподелена любов или от разбито сърце. Наскоро Азис не е споделял за нова тръпка, но и знаем, че не обича да афишира тези неща.