Мария Бакалова се барна като същинска изкусителка!

С гореща визия, неприсъща за досегашния й стил, се показа Мария Бакалова. И обра точките. Нашата гордост в Холивуд обикновено се носи по-спортно и прилича на тийнейджърка. Последната й снимка обаче е супер секси, а от нея ни гледа изкусителна дама. Бакалова се е барнала в къса черна рокличка, прозрачна при това.

Косите й са вдигнати на кок, а погледът е предизвикателен, което наведе на мисълта, че или е влюбена, или се упражнява за нова роля. "Една жена като предприеме такава промяна в стила си, определено има причина и тя е значителна. Но Мимето си е супер талантлива на екран, така че като нищо може да си е нацелила някого, когото иска да впечатли", коментират потребители в нета.

А някои дори се заеха да правят предположения кой ли ще е холивудският мачо, когото Бакалова смята да свали. Макар да е с типичната за Америка визия - русокоса и невинна, Мария досега не е имала връзка с някого, откакто е в Щатите. Предполагаме, че ухажори не й липсват, но тя явно се цели високо и не се дава на всеки.

Дори и в България Бакалова е нямала много гаджета. Отдадена на мечтата си за звездна кариера зад океана, тя се е превърнала почти в работохолик, но както всички видяхме, определено си е заслужавало.