Помните ли Лили Ангелова, която го играеше "Клюкарката" в "Папараци", подвизаваше се в Биг Брадър и беше бивша любовница на Боби Ръгбиста?! Да, същата едробалконеста Лиляна, която заби богат ресторантьор и се омъжи за него като му роди дете. Лилито отдавна не е в полезрението на медиите, колкото и да се напъва да се прави на инфлуенсър, но... ето, че моментът да я забележат дойде.

За жалост обаче не с хубаво, а с факта, че Ангелова доста се е поналяла. Има-няма е трупнала отгоре си едно 15-ина кила, които дори тоновете фотошоп, които е ползвала на снимката си по бански, не може да скрие.

Уау: "Клюкарката" Лили Ангелова се освини, качила е 15 килограма! (СНИМКИ)

Знаем, че Лилито не работи, седи си у дома с детето или пътува с мъжа си, който е заклет чревоугодник. Е, как да не се освини и тя, и да не "заглади косъма", коментират в нета.

Уау: "Клюкарката" Лили Ангелова се освини, качила е 15 килограма! (СНИМКИ) - Снимка 2

Ангелова и мъжът й са на почивка в Малдивите тези дни, но впечатление направи фактът, че от десетки фотоси, тя е наблегнала на природата и на снимки на мъжа й в далечина и в гръб. Фотосите с нейно участие се броят на пръстите на едната ръка и са само в лице, с изключение на крайно обработената по бански, която, според мнозина, може и да е стара.

"Тая се скъсваше да се снима преди, а сега йок, бате. Само палми и океан показва. Сещайте се защо", смигват нейни последователи в нета.