Някогашната миска Антония Петрова шокира мнозина с вида си като се появи, видимо качила едно десетина и отгоре килограми. Тоца, както я наричат всички, се е освинила здраво при все, че след раждането на второто си дете, си бе запазила до голяма степен фигурата. Следователно не може да се каже, че е наедряла, защото е родила.

УАУ: Антония Петрова се освини жестоко, стана двойна! (ШОКИРАЩИ СНИМКИ от вчера)

Потребители предполагат, че тлъстинките по нея се дължат на добрите кулинарни умения на мъжа й - Ивайло Батинков, който отдавна също се подвизава с добре отгледано коремче. А и Тоца постоянно снима и показва софрите, на които двамата със съпруга й плюскат (така де - хранят се) и нищо чудно кефът да си е дал отражението.

УАУ: Антония Петрова се освини жестоко, стана двойна! (ШОКИРАЩИ СНИМКИ от вчера) - Снимка 2

Фотосите на Антония Петрова ясно показват, че тя се е "подобрила" почти навсякъде. Промяната е очевадна за лицето й, което е станало бузесто и месесто, нищо общо с фините й черти преди. В раменете и над кръста положението е като при плувкините, а дори тънките й крака сега са месести и с дебелички коленца.

УАУ: Антония Петрова се освини жестоко, стана двойна! (ШОКИРАЩИ СНИМКИ от вчера) - Снимка 3

Коментарите в нета са разнородни като повечето се смеят, че "съвършената кралица" се е ояла, но има и такива, които я харесват повече така. "Крайно време е да спре да се прави на перфектната и да се покаже като нормална и обикновена жена, каквато е. Харесва им да си хапват на хората, хапват си, кво толкова", смеят се в мрежата.