Тя свободен човек ли е, или е затворник?! Това се питат близките на Дарина Йотова - Дара, след като стана ясно, а и самата певица призна, че ходи навсякъде с годеника си. Знаем, че двамата с Ервин Иванов се сгодиха в началото на тази година и се канят да се женят през идната, но някои черти в нрава на въпросния, са притеснителни.

Помним, че той беше сгоден и за внучката на Тодор Колев навремето, но Теодора Кулева му хвърли пръстена и избяга, заради задушаващата му ревност. Сега Ервин прави същото и с Дара, но понеже тя е още доста млада, едва на 26 години и няма опит, му позволява да й внушава, каквото поиска.

Самата Дара се хвали, че не стъпва във фитнеса без половинката си, но ако за нея това е признак на любов, то за по-опитните хора, е очевидна форма на контрол от страна на Иванов.

"Постоянно й налага правила, които тя не осъзнава. Ето на - реши да тръгне на фитнес, за да се стегне, а той й каза, че или ще ходи с него, или не. На какво прилича това, не и на любов. Жалкото е, че момичета като Дара, с големи сърца, приемат, че това е знак за искрена обич от страна на мъжа. А истината е, че щом сега прави така, то след сватбата може да й забрани и да пее. Патологичната ревност не се лекува, но задълбава", коментират източниците.

Източник: Crimesbg.com