Тя вече е голямо момиче - след няколко месеца ще стане на 40, а и вече има свое семейство и две деца. Но все така татко й продължава да я третира като момиченце и да й се дразни понякога. Говорим за Петя Дикова и Сашо Диков, които бяха засечени в точно такава "напрегната" ситуация наскоро.

Папараци уловиха журналиста да виси като мисир пред централата на Би Ти Ви и да чака щерка си. Явно уговорката е била да я вземе от работа, защото в момента Пипи не разполага с кола, а може и да е искала да я закара някъде, за да свърши нещо.

Тя вече има свое семейство, но не спира да го ядосва: Вижте как Пипи изнерви Сашо Диков! (ПАПАРАШКИ СНИМКИ)

Речено и сторено - в уговорения час таткото висна пред медията и търпеливо зачака. Търпеливо пет минути, търпеливо десет, двайсет, но на трийстата минута вече леко започна да се изнервя. А, когато мина цял час и Пипи не се появи, Диков вече видимо "пушеше" от нерви.

Тя вече има свое семейство, но не спира да го ядосва: Вижте как Пипи изнерви Сашо Диков! (ПАПАРАШКИ СНИМКИ) - Снимка 2

Той на няколко пъти трескаво се разрови в телефона, явно пишеше съобщения на дъщеря си да побърза. А и сме сигурни, че при друга ситуация, не би му било най-любимото прекарване на време да кисне пред сградата на националната медия.

Тя вече има свое семейство, но не спира да го ядосва: Вижте как Пипи изнерви Сашо Диков! (ПАПАРАШКИ СНИМКИ) - Снимка 3

Нейсе, Петя Дикова най-после се показа, но си изяде леко "конско" от Диков, защото и без това е "загори тенджера" и кой знае с кого се е заприказвала вътре.

Източник: България днес, Crimesbg.com