Тя го направи. Успя! 18-годишната Дебора от Стара Загора намери сили в себе си, за да стане, да се изправи и да даде пълни показания за стореното й от изверга Георги Георгиев. Същият този Георги, към когото, само допреди месеци, тя е имала чувства, подмамена от самия него.

Знаем, че преди месец, със същата ръка, с която я е галел, изродът е хванал макетния нож и е нанесъл над 400 свирепи удара по цялото й тяло. Това не му е било достатъчно, но е остригал косата й, оставяйки я с почти гола глава, за да я унижи гнусно и брутално.

Шокът бе напълно обясним, фактът, че Дебора повече от месец не бе в състояние да говори дори с близките си - също. Протестът на хилядите българи и реакцията на цялото ни общество обаче помогнаха на момичето, което днес даде показания в полицията. И с тях категорично сложи края за Георги, който ще лежи ефективно зад решетките. Да видим дали там той ще стриже, ръга с нож и унизява, или ще изпита това на собствения си гръб... Доста пандизчии са му се наточили.

Пред органите на реда Дебора от Стара Загора заяви нещо, което не бяхме подозирали досега. В периода от април, та чак до фаталния ден на престъплението, тя е получавала десетки писма и съобщения от Георги. Съобщения за убийството й.

Георгиев заплашвал, че ще я ликвидира физически и никой няма да открие тялото й. Въпросните заплахи са записани в мобилно приложение, което автоматично добави на изрода още едно обвинение. Така той ще бъде съден, както за нанасяне на средна телесна повреда на Дебора, така и за закани за убийство.