Той беше с Виктория Петрова, после беше с Гергана Гунчева, а между тях с мнозина. Миналата година гръмна неочаквано новината, че се е развел с Гунчева тихомълком, защото не само й е сложил рога, но и е забременил любовницата... Да, разбира се, че става дума за Петър Бакърджиев.

Спортният журналист на Би Ти Ви може да е обичан като колега и с чувство за хумор, но определено е лош късмет за жените, на които реши да обърне внимание. Доказателството за това е и съдбата на въпросната дама, която през октомври миналата година му роди дъщеричка.

Тя танцува само едно лято: Ето какво се случи с жената, която роди дете на коцкаря Петър Бакърджиев! (СНИМКИ)

Както писахме тогава, тя се казва Кристина Иванова. Родом е от Габрово, но изучавала финанси в столицата. Кога и къде се е срещнала с Бакърджиев, не стана ясно, но близки до него източници днес разкриха, че и Крисито си бие главата в стената...

Тя танцува само едно лято: Ето какво се случи с жената, която роди дете на коцкаря Петър Бакърджиев! (СНИМКИ) - Снимка 2

Оказва се, че мечтите й да бъде единствената и да живее като в приказка с любимия си Петър, се спукали като балон. Да, той се грижи за детето им, но на нея почти не обръщал внимание. Много повече време дори прекарвал с бившата си жена - Гергана Гунчева, с която работят заедно.

"Пешо си е Пешо, непоправим е. Сваля си мацките като преди, запознава се и си чати с други в нета, абе, живее си с кеф. Жалко, ако Кристина е мислила, че ще го промени и върже", коментират източниците.