56-годишната певица се завърна на сцената за първи път от 2020 г. насам на церемонията с изпълнението си на Hymne à l'amour, изпълнено на живо от Айфеловата кула.

Дион, чиято битка с неизлечимото заболяване синдром на скованата личност е документирана в нов документален филм на Amazon Prime, получи единодушни похвали за изпълнението си, а стилистът Лоу Роуч беше сред тези, които отдадоха почит.

Във вторник той написа в Инстаграм: „Тя каза, че ще го направи, и го направиһттр://.... Завинаги моя кралица.

Стилистът, сред чиито клиенти са Зендая и Аня Тейлър-Джой, придружава публикацията си с няколко снимки зад кулисите, предимно от скорошната фотосесия на Дион за корицата на Vogue France.

Дион настояваше да закрие церемонията по откриването на Олимпийските игри на Айфеловата кула и категорично отхвърли предложенията да се съобрази със здравословните проблеми, довели до дългото ѝ отсъствие от светлината на прожекторите, разкриха организаторите.

Изпълнението на френско-канадската певица на „L'hymne à l'amour“ на Едит Пиаф под проливен дъжд беляза великолепното завръщане на певицата, която за първи път пее на живо, откакто през 2022 г. разкри диагнозата си „синдром на скованото лице“ - рядко неврологично заболяване, което причинява мускулни спазми и скованост на торса и крайниците.

Източник: msn.com