Тя ли е, не е ли тя - това се чудят от часове потребители, видели последните снимки на Цвети на Криско в мрежата. И действително ако лично Цветелина Петрова не ги беше постнала, а отгоре не пишеше нейното име, може би болшинството нямаше и да се сетят, че това е тя.

Тя ли е, не е ли: Ще разпознаете ли Цвети на Криско в тази жена?! (НЕУЗНАВАЕМА Е - СНИМКИ)

Да, прическата и цветът на косата й са същите, но лицето... От самолет, че и от друга планета, се вижда как бившата стюардеса си е играла с филтрите в телефона. Ама така се е заиграла, че не се е сетила кога точно трябва да спре. И ето го крайният резултат...

Тя ли е, не е ли: Ще разпознаете ли Цвети на Криско в тази жена?! (НЕУЗНАВАЕМА Е - СНИМКИ) - Снимка 2

Нито чертите, нито дори усмивката на половинката на рапъра са същите като реалните. При все, че Цвети Петрова е симпатяга, не разбираме защо й трябва да преиграва и да се прави на нещо, което не е. Но явно от нищоправене по цял ден и тя е прихванала манията на кухите лейки в нета, които и роднините им не могат да ги разпознаят реално и виртуално.

Потребители не пропуснаха да изкоментират и личния живот на Цветелина като мнозина са убедени, че явно Криско не я радва достатъчно като жена и затова се е отдала на подобни глупости.

"Утре да не те видим като Андреа и да се чудим коя беше", смеят се зевзеци в нета.