Сащисани останаха мнозина след откровенията на бургаското "Барби" - Андреа Иванова. Жената с най-големите джуки, а и най-голямата пазва у нас, която иска още и още подобрения, се впусна в шокираща изповед. При това не за пластиките й, а за личния живот и мъжете.

Андреа си призна, че от много време не само няма гадже, но и дори не е излизала с някой мъж на ресторант, или на най-обикновена среща. Дори и приятелска. Чудно й е защо мъжете се боят от нея и се пита толкова ли няма сред тях смелчаци и уверени типове, които да предпочитат различното...

Думите й потресоха потребителите, които за енти път я посъветваха да се обърне към експерт. "Душичке сладка, мъжете не се боят, мъжете ги е срам да излязат с теб. Виж се на какво си се направила бе, моме?! Запитай се къде е проблемът и в кого, щом само ти смяташ, че си красива, а хората си леят куршуми като ти гледат снимките. Всички ли са побъркани, само ти си нормална?!, коментират потребители в мрежите.

Иначе Андреа призна, че онлайн получавала доста заигравки и дори покани за романтични срещи, но в чужбина. Бояла се обаче да тръгне ей така, на сляпо и засега пасувала.

"Много съм чувствителна, когато обичам и се раздавам докрай за мъжа до мен. А и съм моногамна, не бих му изневерила никога", казва Андреа.